AKTIVER JAVASCRIPT FOR AT HANDLE. SE INSTRUKTION HER:

Language

Er du interesseret i omlægning af dine lån eller ønsker du at modtage vores nyhedsbreve?

kan du tilmelde dig her. Når du har skrevet dine kontaktinformationer kan du nederst i formularen skrive, hvad du er interesseret i.

Uanset hvad du tilmelder dig, så giver du os med din tilmelding tilladelse til at dele dine informationer med relevante 3. parter!
Vi skal selvfølgelig nok passe godt på dine data; men den teknologiske udvikling går utroligt stærkt og i 2018 kommer der nye krav fra EU omkring databehandling og opbevaring som vi lige nu skal forholde os til at kunne håndtere korrekt. Da vi i forbindelse med at kunne levere kommende lånetilbud kommer til at skulle kommunikere med andre IT systemer og dette rent praktisk endnu ikke er 100% fastlagt, har vi lige nu brug for den bredetst mulige tilladelse fra din side. Vi håber på din forståelse og håber, at du sætter pris på vores ærlige måde at melde ud omkring dette.


Omlægning af lån

Der vil gå noget tid før det vil kunne være muligt for os at tilbyde låneomlægninger. Vi er, som du sikkert ved, fortsat meget tidligt i etableringsprocessen. Alligevel vil det være en stor hjælp for vores investorer og samarbejdspartnere at kunne se hvor stor interessen er. Og for dig, entydigt at have tilkendegivet, at du ønsker at få tilbud på en låneomlægning når og hvis det bliver muligt.


Modtage nyhedsbreve

Hvis du har sat hak i "Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve", så får du det når du har noget på hjertet. Vi lover ikke at spamme dig med alt mulig irrelevant.

Opdateret den 26. marts 2018.Boligejernes RK - boligejernes nye kreditforeningFortsætter du med at anvende vores hjemmeside er du indforstået med vores brug af CookiesTilmelding til foreningen Boligejernes RK
Copyright © 2017 Boligejernes RK All Rights Reserved
Site by: imarketing