AKTIVER JAVASCRIPT FOR AT HANDLE. SE INSTRUKTION HER:

Language

Foredrag

 

Et hvert foredrag bliver tilpasset netop den situation I står i og den sammenhæng det skal indgå i.

 

Vinderteamet har i tilpassede former været benyttet i alle slags organisationer lige fra startups til virksomheder med over 100 års historie. Fra små lokale virksomheder til store multinationale koncerner. Fra 4 personer op til +1000 personer. Fra krisramte organisationer til markedsledere.

 

Hvad får du, når du lytter til vinderteamet?

Du får nogle essentielle input til din egen opskrift på godt teamwork. Du får MIN opskrift. Det er værd at bemærke at, der er lige så mange ”opskrifter” på godt teamwork, som der er forskellige sammensætninger af mennesker. Teamwork og det at præstere ændre sig med tiden og med sammensætningen af teamet. Det er en kontinuerlig proces at arbejde med teamwork. Den proces kræver fokus – lad mig fortælle dig hvordan!

 

Eksempler på hvornår mine kunder har benyttet foredraget vinderteamet:

-       Sammenlægning af afdelinger

-       Fusioner generelt

-       Uforløst potentiale

-       Ny struktur i organisationen

-       Generel fokus på at blive et bedre team

-       Kick-off på ny strategi og nye kerne værdier

-       Revitalisering af kerneværdier

-       Generelt ønske om at fortsætte succesen

-       Skærpelse af fælles bevidsthed om vigtige mekanismer af et godt samarbejde og et stærkt team

 

Overordnede temaer:

 

Vinderteams

Mange drømmer om oplevelsen om at blive high performers med andre - dine kolleger. At arbejde som et team mod et fælles mål. Mange har prøvet det en enkelt gang, men kun meget få har erfaring med at gøre det igen og igen! Vinderteamet giver dig en en historie, der inspirerer de fleste mennesker til at skabe stærkere teams og sætte mere ambitiøse mål.

 

Ledelse

At turde tage lederskab ved at sætte en retning og en ambition - at kommunikere det, og ikke mindst at stå ved det i hverdagen, er noget, de fleste ledere stræber efter at gøre. Den måde Victor kommunikerer sine budskaber får de fleste ledere og medarbejdere til at reflektere og fokusere over deres egne og fælles potentialer.

 

Motivation

For at levere en optimal performance som enkeltperson eller som hold har rod i ægte motivation.

Motiverede medarbejdere og ledere er batteriet for alle store præstationer. Motivation er ikke noget man får; det er noget, du selv har et ansvar for at skabe. God ledelse hjælper naturligvis! Victors historie om motivationen til at ro tusindvis af kilometer - gennem konflikter, modvind og nederlag - får de fleste mennesker til at se behovet for selv at tage ansvar og skabe motivation.

 

Book vinderteamet nu (knap til mail)

Copyright © 2017. Boligejernes RK. All Rights Reserved
Site by: imarketing