AKTIVER JAVASCRIPT FOR AT HANDLE. SE INSTRUKTION HER:

Language

Bestyrelsen der står bag Boligejernes RKWagn Erik Nørgaard er født i 1952 og har arbejdet indenfor IT området i over 40 år.  I 1980’erne som systemchef og underdirektør i VP Securities med omlægning af aktier til elektronisk registrering, samt udvikling af et system til elektronisk børshandel på Københavns Fondsbørs.

Wagn Erik var fra 2003 til 2015 Danmarks repræsentant i Absalon Project, udpeget af Danmarks Nationalbank og VP Securities, som COO/CTO for udvikling og implementering af realkredit systemer i udlandet, baseret på den danske model. En løsning blev igangsat i Mexico i slutningen af 2007, ligesom implementeringsforslag blev udarbejdet til bl.a. Nicaragua, De forenede Arabiske Emirater, Kenya, Nigeria og Ghana.

Wagn Erik har stor praktisk erfaring med at opbygge, udvikle og implementere komplekse IT systemer til at understøtte den danske realkreditmodel under andre finansielle systemer end det danske.
René Poulsen er født i 1962 og har arbejdet i finanssektoren i 34 år. I 13 år som administrerende direktør i Københavns Andelskasse og inden da 17 år i Sparekassen Bikuben/BG Bank og 4 år i Realkredit Danmark.

RP har en stor bankfaglig ballast og har gennem 13 år opbygget en betydelig viden om opbygning, udvikling, salg, kreditvurdering og administration af en finansiel virksomhed, som direktør i andelskassen.Christian Garrelts er født i 1959, har haft egen online marketing virksomhed, imarketing, siden 1997 og er gruppens markedsføringsmand. Har tidligere bl.a. arbejdet 9 år i Novo Nordisk A/S og GN Telematic A/S, i begge virksomheder med produktudvikling.
 
Christian har altid "tænkt ud af boksen", har siden år 2000 udviklet eget CMS (Content Management System) som "motor" til hjemmesider, administrerer Google AdWords annoncer og er specialist i at optimere og videreudvikle hjemmesider. Speciale: Disruption af salgsmetoder, produkter, og serviceydelser.


Anne-Lise Emcken er født i 1954 og har arbejdet inden for IT området i over 40 år. Har siden 1981 arbejdet i VP Securities. Var med til omlægge både obligationer og aktie til elektronisk registrering. I starten af  1990’erne var Anne- Lise med til at udarbejde en løsning til registrering af futures og optioner.

Anne-Lise har således stor erfaring med automatisering af back office funktionerne i forbindelse med alle former for værdipapirer, herunder clearing og settlement. Senest har Anne-Lise deltaget i arbejdet med integration til det fælles europæiske TARGET2 securities projekt.

Helen Holmgaard født i 1965. Er økonomichef i Boliggården. Repræsenterer den kritiske boligejer i bestyrelsen.
Opdateret den 1. oktober 2017.Boligejernes RK - boligejernes nye kreditforeningFortsætter du med at anvende vores hjemmeside er du indforstået med vores brug af CookiesCopyright © 2017. Boligejernes RK. All Rights Reserved
Site by: imarketing