AKTIVER JAVASCRIPT FOR AT HANDLE. SE INSTRUKTION HER:

Language

Bestyrelsen der står bag Boligejernes RKWagn Erik Nørgaard er født i 1952 og har arbejdet indenfor IT området i over 40 år.  I 1980’erne som systemchef og underdirektør i VP Securities med omlægning af aktier til elektronisk registrering, samt udvikling af et system til elektronisk børshandel på Københavns Fondsbørs.

Wagn Erik var fra 2003 til 2015 Danmarks repræsentant i Absalon Project, udpeget af Danmarks Nationalbank og VP Securities, som COO/CTO for udvikling og implementering af realkredit systemer i udlandet, baseret på den danske model. En løsning blev igangsat i Mexico i slutningen af 2007, ligesom implementeringsforslag blev udarbejdet til bl.a. Nicaragua, De forenede Arabiske Emirater, Kenya, Nigeria og Ghana.

Wagn Erik har stor praktisk erfaring med at opbygge, udvikle og implementere komplekse IT systemer til at understøtte den danske realkreditmodel under andre finansielle systemer end det danske.


Henrik Høgsaa er født i 1952 og er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Henrik har siden 1978 beskæftiget sig med systemudvikling, i en tyveårig periode fra 1985 primært med applikationer til privatkunderådgivning for revisionsbranchen og den finansielle sektor inden for områderne skat, budgetsimulering, boligfinansiering og pension som direktør i SP:informatik og afdelingsdirektør i Magnus Informatik. Han har desuden i den periode arbejdet med produktudvikling af låneprodukter til realkreditsektoren.

Henrik blev i 2005 ansat som projektleder i Totalkredit og blev fra 2006 Totalkredits repræsentant i et realkreditprojekt i Mexico, hvor han bl.a. stor for udvikling af låneprodukterne og implementering af disse i et lokalt udviklet banksystem. Efter afslutningen af Mexicoprojektet sluttede Henrik sig fra 2009 til Absalon Project med henblik på yderligere udbredelse af den danske realkreditmodel i en række lande rundt om i verden.

Arbejdet i Absalon Project fortsatte til 2015, hvorefter Henrik har arbejdet med at bistå med opbygning af et realkreditinstitut efter dansk model i Holland. Igen var hovedopgaverne udvikling af låneprodukterne under hensyntagen til lokal lovgivning og forbrugervaner samt implementering af disse i det banksystem, der var rygraden i det hollandske IT-system.
Christian Garrelts er født i 1959, har haft egen online marketing virksomhed, imarketing, siden 1997 og er gruppens markedsføringsmand. Har tidligere bl.a. arbejdet 9 år i Novo Nordisk A/S og GN Telematic A/S, i begge virksomheder med produktudvikling.
 
Christian har altid "tænkt ud af boksen", har siden år 2000 udviklet eget CMS (Content Management System) som "motor" til hjemmesider, administrerer Google AdWords annoncer og er specialist i at optimere og videreudvikle hjemmesider. Speciale: Disruption af salgsmetoder, produkter, og serviceydelser.


Anne-Lise Emcken er født i 1954 og har arbejdet inden for IT området i over 40 år. Har siden 1981 arbejdet i VP Securities. Var med til omlægge både obligationer og aktie til elektronisk registrering. I starten af  1990’erne var Anne- Lise med til at udarbejde en løsning til registrering af futures og optioner.

Anne-Lise har således stor erfaring med automatisering af back office funktionerne i forbindelse med alle former for værdipapirer, herunder clearing og settlement. Senest har Anne-Lise deltaget i arbejdet med integration til det fælles europæiske TARGET2 securities projekt.

Helen Holmgaard født i 1965. Er økonomichef i Boliggården. Repræsenterer den kritiske boligejer i bestyrelsen.Opdateret den 26. marts 2018.Boligejernes RK - boligejernes nye kreditforeningFortsætter du med at anvende vores hjemmeside er du indforstået med vores brug af Cookies
Copyright © 2017. Boligejernes RK. All Rights Reserved
Site by: imarketing